Karl andersens vej 19, 6710 Esbjerg | Telefon: 27 63 21 32

​Tilbygning til din bolig udføres

​Hos Maxi Byg ApS har vi stor erfaring med en lang række af forskellige tømreropgaver og herunder også tilbygning. Så går du med tanker omkring en tilbygning til dit hjem, enten i form af en større stue, et ekstra værelse eller noget helt tredje, så kan vi være dig behjælpelige.

Vi har også mange års erfaring med tilbygninger i form af en garage, hvis du ønsker din bil opbevaret tørt og godt. Vi hjælper dig, uanset om du kontakter os som privatperson eller erhverv.

Få en tilbygning til en god pris

Der er mange muligheder, når det kommer til en tilbygning, og vi har stor erfaring med nærmest alle former for løsninger, både af de større og mindre slags.

En tilbygning er et meget spændende projekt også, og det er altid en opgave, som vi elsker at udføre. Det er vigtigt, at en tilbygning passer ind i stilen med resten af boligen, uanset om der er tale om en udvidelse af selve huset og boligarealet eller tale en om ny garage.

Helheden skal gerne være i orden, og derfor har vi også stor sans for dette.

Vi tilbyder vores hjælp i forbindelse med en tilbygning, og varetager gerne denne fra start til slut. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt der kommer mange andre ind over projektet også, da vi kan stå for det hele.

Ring og hør nærmere om dine muligheder

Har du tanker om at få lavet en tilbygning til din bolig? Så kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring på området, og er garanti for kvalitetsløsninger. Dertil afleverer vi altid vores arbejde færdigt til den aftalte dato.

Så bor du i områder nær Esbjerg, Bramming eller Varde, så ring på telefon 27 63 21 32 eller skriv til e-mail maxibyg@gmail.com og få mere at vide.​

HVEM ER VI?

Maxi Byg ApS

CVR: 34072256

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: 27 63 21 32

E-mail: maxibyg@gmail.com

ADRESSEOPLYSNINGER

Karl Andersens Vej 19

6710 Esbjerg V