Karl andersens vej 19, 6710 Esbjerg | Telefon: 27 63 21 32

Nyt tag til din bolig

​Er dit tag ved at trænge til at skulle skiftes? Så kan du med fordel tage kontakt til os hos Maxi Byg ApS.

Vi har over 18 års erfaring med montering af et nyt tag, og kan derfor hjælpe dig, uanset hvilken form for tagløsning du ønsker. Vi klarer også reparationer af tage, hvis du blot ønsker dit tag tjekket igennem.

Vi leverer nyt tag

Det er vigtigt at have et godt og solidt tag over hovedet, så dit hjem kan holde sig tørt og varmt. Dertil kan det godt være en fordel ved ældre huse, hvor taget har mange år på bagen, at få dit tag skiftet ud med et nyt tag.

Vores erfaring gør, at vi kan klare enhver tagopgave, og vi kan med sikkerhed sige, at vi har prøvet kræfter med alle tænkelige opgaver omkring montering af et tag. 

Vi har samlet en lang række af vores løsninger her på siden, så mangler du inspiration i forbindelse med dit nye tag, så er du velkommen til at tage et kig. 


Et nyt tag kan laves på mange måder, og derfor lytter vi også gerne til dine ønsker, og forsøger at finde en optimal løsning på dette. 

Hør nærmere om vores arbejde med tag

​Går du med overvejelser omkring et nyt tag, eller trænger dit gamle tag blot til en reparation? Så kan vi hjælpe dig. Vi løser alle former for opgaver, lige fra mindre reparationer til nye tagkonstruktioner.

Og vi kører gerne ud til din bolig, hvis du bor i Esbjerg, Bramming, Varde eller omegn, og kommer med vores bud på en løsning.

Du kan kontakte os på telefon 27 63 21 32 og få et tilbud på nyt tag.

HVEM ER VI?

Maxi Byg ApS

CVR: 34072256

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: 27 63 21 32

E-mail: maxibyg@gmail.com

ADRESSEOPLYSNINGER

Karl Andersens Vej 19

6710 Esbjerg V