Karl andersens vej 19, 6710 Esbjerg | Telefon: 27 63 21 32

Nybyggeri i flot design udføres

​Vi kan hos Maxi Byg ApS hjælpe dig med nybyggeri, hvis du ønsker en bolig opført i områder nær Esbjerg, Bramming eller Varde. Vi har mange års erfaring som tømrer, og kan levere et hus af højeste kvalitet. 

Vi tilbyder vores hjælp til både private- samt erhvervskunder, og kan derfor også levere erhvervsbyggeri, hvis du ønsker dette.

Vi klarer byggeriet for dig

Som stolt tømrervirksomhed lytter vi altid til vores kunder, og forsøger at realisere dine drømme hver gang. Så har du ønskerne, så kommer vi med løsningerne. Uanset hvor stor en opgave der er tale om, så vil vi gerne påtage os denne.

Vi kan sammen med vores samarbejdspartnere tilbyde totalentrepriser til fordelagtige priser, og du slipper derfor for at skulle have fat i en masse forskellige fagfolk med hver deres spidskompetencer.

Under dit nybyggeri står vi for kontakten med alle håndværkere, og vi har faste malere, elektrikere, VVS-montører, blikkenslagere, murere, entreprenører og kloakmestre. 

Derfor kan vi tilbyde hele pakken til dig til en god pris.
​Vi kan levere nybyggeri som erhvervsbyggeri, almindelige parcelhuse i alle størrelser og som sommerhuse, hvis du ønsker et dejligt sommerhus tæt ved vandet.

Nybyggeri er altid en spændende opgave, både for os og i særdeleshed for dig som kunde. Derfor lytter vi naturligvis også til alle dine forslag, og forsøger at realisere dine drømme på bedste vis.

Du vil samtidig være med under hele projektet, og løbende blive orienteret omkring status på dit nybyggeri.

Få et uforpligtende tilbud på nybyggeri

Går du med tanker omkring et nybyggeri, uanset om det skal være et sommerhus, parcelhus eller erhvervsbyggeri, så er vi de rette at søge kontakt hos.

Vi er garanti for godt og solidt håndværk af højeste kvalitet, og vi kan tilbyde dig totalentreprise også. Kontakt os i dag på telefon 27 63 21 32 eller e-mail maxibyg@gmail.com, og få et uforpligtende tilbud på dit kommende nybyggeri. 

​​

HVEM ER VI?

Maxi Byg ApS

CVR: 34072256

KONTAKTOPLYSNINGER

Telefon: 27 63 21 32

E-mail: maxibyg@gmail.com

ADRESSEOPLYSNINGER

Karl Andersens Vej 19

6710 Esbjerg V